1. I. Informatii generale

Confidentialitatea datelor cu caracter personal este una dintre preocuparile principale ale SC TEHNOMIR ENERGY SRL, cu sediul în Oradea, Sos. Borsului nr. 51b, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în contextul utilizarii paginii de internet www.tehnomir.ro

  1. II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

 

  1. a. Daca sunteti client al Site-ului, SC TEHNOMIR ENERGY SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul / preferinţele / obişnuintele dumneavoastra în cadrul interactiunii cu site-ul www.tehnomir.ro, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati în mod direct în contextul crearii contului de utilizator, în contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezulta din utilizarea mijloacelor noastre de comunicare in mediul online.

 

  1. b. Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC TEHNOMIR ENERGY SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati în mod direct în contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati în cadrul sectiunii de contact / întrebari / reclamatii, în masura în care ne contactati în acest fel.

 

 

 

  1. a. Daca sunteti client al Site-ului, SC TEHNOMIR ENERGY SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara în baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea SC TEHNOMIR ENERGY SRL de a respecta obligatiile legale care îi revin si deci în imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamântul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC TEHNOMIR ENERGY SRL de a îmbunatatii permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 

  1. b. Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC TEHNOMIR ENERGY SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamântul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC TEHNOMIR ENERGY SRL de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a îmbunatatii permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, întrebari sau reclamatii.

 

Furnizarea datelor dumneavoastra în acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  1. IV. Durata pentru care va prelucram datele

In general, SC TEHNOMIR ENERGY SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

În cazul în care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe întreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina SC TEHNOMIR ENERGY SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul caruia au fost întocmite).

Daca va retrageti consimtamântul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, SC TEHNOMIR ENERGY SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal în acest scop, fara însa a afecta prelucrarile desfasurate de SC TEHNOMIR ENERGY SRL pe baza consimtamântului exprimat de catre dumneavoastra înainte de retragerea acestuia.

  1. V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC TEHNOMIR ENERGY SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina SC TEHNOMIR ENERGY SRL în desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, în urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 

  1. VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre SC TEHNOMIR ENERGY SRL pot fi transferate în afara României, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

În conditiile prevazute de legislatia în materia prelucrarii datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 

 

 

 

 

 

 

 

Este posibil ca, în urma solicitarii de stergere a datelor, SC TEHNOMIR ENERGY SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue în aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii în masura în care :

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@tehnomir.ro.